Εκφώνηση – Αφήγηση για Audio book

Audio book Greek voice over – narration

Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον project της Greads.gr, που σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στην ατμόσφαιρα ενός βιβλίου, κλασσικού ή σύγχρονου, ακούγοντας το πριν, πιθανόν, το διαβάσεις. Η πρώτη μου αφήγηση, θα σας ταξιδέψει πίσω στο 1917. Enjoy!

Αντιγράφω από την περιγραφή του βίντεο της Greads:


“Aπολαύστε μια αφήγηση που θα σας ταξιδέψει πίσω στο 1917. Ένας Έλληνας φαντάρος βρίσκεται σε στρατόπεδο της γερμανικής Σιλεσίας, στο Γκαίρλιτς, και απασχολείται περιστασιακά στο φωτογραφείο του Γκύντερ Ζόμμερ προσπαθώντας να μάθει την τέχνη.
Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα οδηγεί μια νέα κοπέλα στο στούντιο. Είναι το πρώτο πορτρέτο που τολμά να βγάλει χωρίς τη βοήθεια του δασκάλου του. Όταν παρατηρεί τη φωτογραφία προσέχει το θλιμμένο βλέμμα της κοπέλας. Μια απρόσμενη σχέση αρχίζει. Και μαζί της μια περιπέτεια που σημαδεύει τη ζωή τους για πάντα. Η υπόθεση ξετυλίγεται στα χρόνια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, τότε που ένα γεγονός πρωτόγνωρο για τα παγκόσμια στρατιωτικά χρονικά σημαδεύει την ελληνική ιστορία:
Τη στιγμή που τα βουλγάρικα στρατεύματα καταλαμβάνουν αμαχητί τη Μακεδονία, το Τέταρτο Σώμα Στρατού παραδίδεται από τη φιλοβασιλική διοίκησή του σε ξένη δύναμη και εκπατρίζεται. Η πόλη που τους υποδέχεται είναι όμορφη αλλά πληρώνει κι αυτή τις συνέπειες του πολέμου.
Τα τρόφιμα δυσεύρετα, οι άντρες στα χαρακώματα. Οι Έλληνες στρατιώτες ξαναδίνουν ζωή στον τόπο κι ο έρωτας βρίσκει χαραμάδες ανοιχτές να τρυπώσει. Αλήθεια, πόσες μικρές ή μεγάλες ανθρώπινες ιστορίες χωρούν σ’ ένα μυθιστόρημα; (Από την έκδοση)

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ για την παραχώρηση άδειας χρήσης των κειμένων.
Greek Voiceover : Antonis Vlavogelakis
Artwork : Dimitra Chatzikonstantinou
Recording & mix : NRG Productions www.nrgproductions.gr
Δικαιώματα μουσικής Audio Network (music publishing)”

Contact me: here